Gruppehoroskopet Bok Niederwieser Dansk

Gruppenhoroskop-Buch auf Dänisch

Nun ist mein Gruppenhoroskop-Buch auch auf Dänisch erschienen im Kopenhagener Verlag „Museum Astrologicum“, bei welchem neben der renommierten Zeitschrift „Horoskopet“ und Büchern dänischer Autoren auch internationale Klassiker wie Robert Hand, John Addey oder Paul Choisnard verlegt wurden.

Herzlichen Dank an Aase Kærgaard für die gelungene Übersetzung, Claus Houlberg für Layout und Organisation, sowie Ann Booth Rosenqvist und Ellen Knudsen für die Korrektur!

Gruppehoroskopet – en nøgle til kollektivastrologi
Museum Astrologicum 2019
ISBN 978-87-93390-06-5

Buch bestellen:

Zukunftsverlag (Deutschland) AstrologiHuset (Dänemark)

Oversat: Aase Kærgaard
Layout: Claus Houlberg

Astrologien leverer et fremragende sæt redskaber til at udforske et menneskes karakter. Betydelig vanskeligere bliver det derimod, hvis man gerne vil finde den astrologiske nøgle til grupper. Der har indtil nu ikke eksisteret nogen passende redskaber til det. Ovenikøbet er det netop vigtigt med henblik på en systemisk tilgang at få et samlet billede af relationerne i en gruppe. Hvad enten det er i familien, i vennekredsen eller i afdelingen på jobbet, i regeringen eller på sportsholdet, gruppen er altid mere end summen af dens medlemmer, er et hold snarere end en samling enkeltspillere.

Dr. Christof Niederwiesers gruppehoroskop er en innovativ metode, som muliggør et samlet blik på talrige horoskoper i én tegning. Yderligere præsenterer bogen et særligt tydningssystem, som de forskellige facetter af en gruppe skridt for skridt kan analyseres med. Denne enestående nøgle til kollektivastrologien åbenbarer overordnede sammenhænge, der indtil nu har været skjulte. Styrker, svagheder og relationsnetværk i en gruppe kommer klart til syne. Hvis astrologien indtil nu har været begrænset til enkelte personer, organisationer og begivenheder, så står verden nu åbne for det store samlede blik.

Museum Astrologicum 2019
194 sider
ISBN 978-87-93390-06-5

Dr. Christof Niederwieser
Kendt astrolog og prognoseekspert: Studium ”Internationale økonomiske videnskaber” ved universitetet i Innsbruck; mangeårig virksomhed i musikbranchen; tyve års astrologisk forskning og praksis; udvikling af nye tydningsteknikker og talrige udgivelser og foredrag om nye veje i astrologien; leder af studieretningen erhvervsastrologi; astrologisk virksomhedsrådgivning med AstroMANAGEMENT